Universiteit Leiden

nl en

Leids Universitair Medisch Centrum

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke ori?ntatie, waar onderwijs direct verweven is met de pati?ntenzorg en wetenschappelijk onderzoek.

Met een unieke researchpraktijk van fundamenteel bètamedisch tot toegepast klinisch onderzoek, speelt het LUMC mee in de wereldtop. Zo kan het LUMC ook pati?ntenzorg en onderwijs aanbieden naar de laatste internationale inzichten en standaarden. En bijdragen aan de verbetering van de geneeskunst en gezondheidszorg in eigen huis en daarbuiten.

Zo fungeert het LUMC ook als een kenniscentrum voor maatschappelijke vraagstukken rond volksgezondheid, in de regionale regiefunctie en als centrum voor na- en bijscholing voor medische professionals. De driehoek met de Universiteit Leiden en het Leiden Bio Sciencepark cre?ert unieke mogelijkheden voor medische innovatie en onderwijs in en rond Leiden.

Bezoek voor meer informatie de website van het LUMC.  Heb je interesse in onderzoek? Lees over de Graduate School (Engels).

Bekijk ook de informatie op de website van de Universiteit Leiden als je interesse hebt in een van deze opleidingen:

Ben je al student? Bekijk de informatie van de Universiteit Leiden voor studenten:

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

亿电竞官网